Kerastase Discipline & Διαγωνισμός!


Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ.

Λατρεύω τα μακριά μαλλιά, το ξέρετε... Τα δικά μου ακόμα τα μακραίνω, αλλά εκτός από μακριά θέλω να είναι και να φαίνονται υγιή. Έλα όμως που με την υγρασία, τις ανταύγειες, τα πιστολάκια, είναι και σπαστά, τώρα τελευταία μου φαίνονται θαμπά, φριζαρισμένα και απείθαρχα. Άσε δε, που όταν τα χτενίζω μόνη μου στο σπίτι, για το πρώτο 24ωρο είμαι σαν τον μπαμπά του Simba... #lionking


Ευτυχώς, όμως η Kerastase βαρέθηκε να με ακούει να γκρινιάζω και δημιούργησε τη νέα σειρά Discipline, εμπνευσμένη από τη τέλεια, μαγική και πάνω απ'όλα πειθαρχημένη κίνηση του χορού. Μακριά, λαμπερά μαλλιά και χορός! Τί άλλο να ζητήσω, τί?!

Είχα λοιπόν την τύχη και τη χαρά να ζήσω τη μοναδική εμπειρία Kerastase Discipline στο κομμωτήριο Ilias Zarbalis στο Ψυχικό, έναν υψηλής αισθητικής χώρο ομορφιάς, στα χέρια εκπαιδευμένων κομμωτών, υπό την επίβλεψη του ίδιου του Ηλία Ζάρμπαλη, κορυφαίου στο χώρο, με μακρόχρονη εμπειρία και βαθιά γνώση γύρω από τα μαλλιά!



Η διαδικασία Discipline στο κομμωτήριο περιλαμβάνει 5 στάδια:
1. Διάγνωση. Ο κομμωτής "εξετάζει" το κεφάλι σου και σου κάνει κάποιες ερωτήσεις, ως προς το τι θέλεις και τι έχεις ανάγκη, έτσι σε καθοδηγεί τι είναι σωστό να κάνεις. Η τελική απόφαση φυσικά είναι δική σου!
2. Λούσιμο με το ειδικό bain, με ή χωρίς θειικά άλατα, ανάλογα πόσο εξασθενημένη είναι η τρίχα.
3. Εφαρμογή πρωτοκόλλου Discipline, η οποία γίνεται αποκλειστικά και μόνο στο κομμωτήριο και διαρκεί 45' -60', ανάλογα με το μήκος και την πυκνότητα των μαλλιών. Πρόκειται για μια εξειδικευμένη εργασία και υπόσχεται πειθαρχία με διάρκεια 10 λουσιμάτων.
4. Πολύ καλό ξέβγαλμα
5. Χτένισμα, για να αναδειχτεί το αποτέλεσμα, δηλαδή η χορευτική, ανάλαφρη κίνηση των μαλλιών

Αν, από την άλλη, δεν θέλεις να κάνεις το πρωτόκολλο στο κομμωτήριο, έχεις την δυνατότητα να πάρεις την ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων Discipline για το σπίτι. Με το κατάλληλο bain (σαμπουάν), μια μάσκα και το Fluidissime, ένα anti-frizz spray, που δεν ξεβγάζεται, μπορείς να απολαμβάνεις προστασία από την υγρασία έως 72 ώρες!


Και τώρα... ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ!!!
Η Barefoot Duchess και η Kerastase σε συνεργασία με το κομμωτήριο Ilias Zarbalis στο Ψυχικό θα αναδείξουν με κλήρωση στο Facebook 3 τυχερές αναγνώστριες του blog για να ζήσουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία Discipline!

Δείτε παρακάτω τις λεπτομέρειες και τους όρους συμμετοχής


Τι περιλαμβάνει το πακέτο:
1. Πρωτόκολλο Kerastase Discipline (υπολογίστε περίπου μία ώρα)
2. Χτένισμα (με πιστολάκι ή πρέσσα, όχι σινιόν)
3. Δώρο όλη η σειρά προϊόντων Kerastase Discipline για το σπίτι (bain, μάσκα, spray)

Για να μπεις στην κλήρωση:
1/ Κάνε like στη σελίδα της Barefoot Duchess στο Facebook, εδώ.
2/ Κάνε like στη φωτό, εδώ.
3/ Για +1 έξτρα συμμετοχή μπορείς να αφήσεις ένα comment εδώ.
4/ Κάνε like στη σελίδα της Kerastase στο Facebook, εδώ.

Όροι Συμμετοχής:
- Ο διαγωνισμός ξεκινάει σήμερα 24/09/2014 και λήγει 01/10/2014 στο τέλος της ημέρας
- Τα ονόματα των νικητριών θα προκύψουν από κλήρωση που θα γίνει μέσω Facebook και θα ανακοινωθούν στη σελίδα της Barefoot Duchess στις 02/10/2014
- Οι νικήτριες θα μπορούν να κλείσουν το ραντεβού τους μέσα στο διάστημα 02/10/2014 ως 30/11/2014 αποκλειστικά και μόνο στο κομμωτήριο Ilias Zarbalis στο Ψυχικό
- Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε γυναίκες, κατοίκους Ελλάδας οι οποίες θα βρίσκονται στην Αθήνα στο διάστημα που έχει οριστεί για να κλείσουν το ραντεβού τους στο κατάστημα Ilias Zarbalis στο Ψυχικό.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

*Σημαντική Ενημέρωση: Ο διαγωνισμός δεν χρηματοδοτείται, υποστηρίζεται ή είναι υπό την διαχείριση του Facebook.


Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού: kerdise-to.gr, saveandwin.gr