Kerastase Chronologiste & Διαγωνισμός!


Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΗΞΕ! ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ!!



Είμαι σίγουρη ότι μέχρι τώρα έχετε καταλάβει πόσο πολύ αγαπάω τα μαλλιά μου, ότι τα θέλω όσο πιο μακριά γίνεται και ότι θέλω πάνω απ'όλα να φαίνονται (και να είναι) υγιή και λαμπερά. Όταν λοιπόν σκέφτομαι εξειδικευμένη περιποίηση, το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό είναι Kerastase, τι άλλο? Μετά λοιπόν και από την εμπειρία Chronologiste στο κομμωτήριο Andreas στο Κολωνάκι, οφείλω να παραδεχτώ ότι δεν έχω ξαναζήσει κάτι παρόμοιο!

Το Chronologiste λοιπόν είναι μια ολοκληρωμένη περιποίηση αναζωογόνησης, κατάλληλη για όλους τους τύπους μαλλιών, ίσως η πιο εκλεπτυσμένη τελετουργία μαλλιών που δημιούργησε ποτέ η Kérastase, που καταπραΰνει και θρέφει σε βάθος το τριχωτό, αφήνοντας τα μαλλιά λεία και λαμπερά! Τι καλύτερο?

Η διαδικασία χωρίζεται σε 4 στάδια:

-- Το πρώτο στάδιο ΔΕΝ είναι το λούσιμο! Εμπνευσμένο από τις τελετουργίες περιποίησης προσώπου, το Soin Gommage Rénovateur προσθέτει μια ολοκαίνουργια κίνηση στην κλασική τελετουργία της Kérastase καθώς χρησιμοποιείται πριν το σαμπουάν για να τονώσει, να αποτοξινώσει, να εξυγιάνει και να καθαρίσει εντατικά το τριχωτό και τα μαλλιά ενώ χαρίζει απίστευτα ανάλαφρη αίσθηση! Ναι, σωστά καταλάβατε, κάνει απολέπιση στο τριχωτό της κεφαλής για να υποδεχτεί και να αξιοποιήσει στο έπακρο τα υπόλοιπα προϊόντα της σειράς.



-- Το δεύτερο και τρίτο στάδιο είναι στο λουτήρα, όπου γίνεται το λούσιμο και η περιποίηση με τα εξειδικευμένα προϊόντα Bain Revitalisant και Creme de Regeneration αντίστοιχα.

**Extra Luxurious Treatment: Όση ώρα περιμένεις να δράσει η μάσκα, σου κάνουν μασάζ στον αυχένα και την πλάτη... That's what I call holistic beauty experience**


-- To τέταρτο και τελευταίο στάδιο περιλαμβάνει το χτένισμα και ολοκληρώνεται με το Parfum En Huile. Σχεδιασμένο από τον διάσημο αρωματοποιό Alberto Morillas, δημιουργό των πολύ γνωστών CK One και Aqua Di Gio ανάμεσα σε πολλά άλλα, αποτελεί τη μαγική τελική πινελιά για τη μεταμόρφωση των μαλλιών καθώς αφήνει ένα πολύ διακριτικό άρωμα ενώ ταυτόχρονα τους χαρίζει μοναδική λάμψη και απαλότητα.


Μία μοναδική εμπειρία αισθήσεων στο κομμωτήριο για την απόλυτη μεταμόρφωση των μαλλιών που ολοκληρώνεται από την πολυτέλεια του ίδιου του χώρου και το εξειδικευμένο προσωπικό! Chronologiste by Kérastase @ Andreas Coiffures και αφεθείτε στα χέρια των ειδικών!

Παρακολουθείστε το βίντεο για να δείτε τη διαδικασία βήμα προς βήμα:

Και τώρα... ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ!!!

Η Barefoot Duchess σε συνεργασία με την Kerastase και το κομμωτήριο Andreas Coiffures στο Κολωνάκι θα αναδείξει με κλήρωση στο Facebook 1 τυχερή αναγνώστρια του blog για να ζήσει μια ολοκληρωμένη εμπειρία Chronologiste στο κομμωτήριο!

Πρόκειται για ένα υπερπολυτελές δώρο αξίας 200 ευρώ (!!) και περιλαμβάνει:

1/ Τελετουργία Chronologiste
2/ Χτένισμα (απλό με πιστολάκι ή πρέσσα, όχι σινιόν)
3/ Πλήρες σετ 4 προϊόντων Chronologiste για το σπίτι

**Last Minute Bonus: Δύο ακόμα τυχερές θα κερδίσουν από ένα πλήρες σετ προϊόντων Chronologiste για το σπίτι!! Ευχαριστούμε πολύ Kerastase ❤

Δείτε παρακάτω τις λεπτομέρειες και τους όρους συμμετοχής:


Για να μπεις στην κλήρωση:
1/ Κάνε like στη σελίδα της Barefoot Duchess στο Facebook, εδώ.
2/ Κάνε like στη φωτό, εδώ.
3/ Για +1 έξτρα συμμετοχή μπορείς να αφήσεις ένα comment εδώ.
4/ Κάνε like στη σελίδα της Kerastase στο Facebook, εδώ, και στη σελίδα των Andreas Coiffures, εδώ.

Όροι Συμμετοχής:
- Ο διαγωνισμός ξεκινάει σήμερα 30/03/2015 και λήγει 06/04/2015 στο τέλος της ημέρας
- Το όνομα της νικήτριας θα προκύψει από κλήρωση που θα γίνει μέσω Facebook και θα ανακοινωθεί στη σελίδα της Barefoot Duchess στις 07/04/2015
- Η νικήτρια θα μπορεί να κλείσει το ραντεβού της μέσα στο διάστημα 08/04/2015 ως 08/05/2015 αποκλειστικά και μόνο στο κομμωτήριο Andreas Coiffures στο Κολωνάκι
- Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε γυναίκες, κατοίκους Ελλάδας οι οποίες θα βρίσκονται στην Αθήνα στο διάστημα που έχει οριστεί για να κλείσουν το ραντεβού τους στο κατάστημα Andreas Coiffures στο Κολωνάκι.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

*Σημαντική Ενημέρωση: Ο διαγωνισμός δεν χρηματοδοτείται, υποστηρίζεται ή είναι υπό την διαχείριση του Facebook.

xoxo
|barefoot duchess|