Summer Daydreaming by Lilian Xydia // Look 4


Το τέταρτο λουκ από το lookbook της Ελληνίδας σχεδιάστριας Λίλιαν Ξυδιά, είναι ένα παιχνιδιάρικο φόρεμα με τεράστιες οριζόντιες ρίγες στις αποχρώσεις του μπεζ, του γκρι και του αγαπημένου μου κίτρινου. Με ένα ιδιαίτερο κόψιμο ακριβώς στη μέση, κοιτάζοντάς το από μπροστά σου δίνει την εντύπωση ότι πρόκειται για τοπ & φούστα. Αλλά είναι φόρεμα!


Τα ρούχα της Λίλιαν είναι sur-mesure. Στο ατελιέ της θα βρείτε φορέματα καθημερινά, αλλά κυρίως σχέδια και υφάσματα για ιδιαίτερες περιστάσεις. Υπόσχεται να σας βγάλει από την δύσκολη θέση του τι να φορέσετε σε ένα γάμο, στην βάφτιση του παιδιού σας, σε μια σημαντική μέρα που θέλετε να νιώθετε και να φαίνεστε ξεχωριστές. Τα σχέδια είναι ρετρό με μοντέρνα κοψίματα στην πλάτη ή στους ώμους. Το highlight όμως της ταλαντούχας αυτής σχεδιάστριας είναι τα πανέμορφα παραμυθένια νυφικά της.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να μου στείλετε email ή προσωπικό μήνυμα σε Facebookκαι Instagram. Για να βλέπετε όλα τα ποστ που ανεβάζω μπορείτε να με ακολουθήσετε και στοBloglovin'.

xoxo
|barefoot duchess|

Dress by Lilian Xydia
Photos by Denia Kokoroskou & Alex Antoniadis