Camellia // White Bouquet Collection

 



Φόρεμα Camellia // Ko.Misses

Η Καμέλλια είναι ένα πανέμορφο λουλούδι που μας έχει έρθει από την Άπω Ανατολή (Κίνα, Ιμαλάια, Ιαπωνία και Μαλαισία) και η ιαπωνική είναι η εντυπωσιακότερη όλων. Στα ιαπωνικά η ονομασία της είναι Tsubaki και σημαίνει "ακαταμάχητη ομορφιά" και η λευκή συμβολίζει την μακροζωία αλλά και τον θαυμασμό. 

Άνετο, ρομαντικό, θηλυκό και αέρινο, αυτό το φόρεμα μπορείτε να το φορέσετε είτε σκέτο, είναι εξαιρετικά άνετο ακόμα και για εγκυμοσύνη, είτε με μια ζώνη στη μέση.  Συνδυάζεται με φλατ σανδάλια ή εσπαντρίγιες, για καλό, σε μια βάφτιση, αλλά και για τις καλοκαιρινές σας βόλτες. 

Όλες οι μετρήσεις για όλα τα μεγέθη είναι διαθέσιμες αναλυτικά στο e-shop, εδώ


Limited Edition συλλογή με ρούχα για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι, όλα λευκά, όλα με ονόματα λουλουδιών και όλα χειροποίητα από τις Ko.Misses, σε δικά τους σχέδια με δικές μου ρομαντικές πινελιές. Θα τα βρείτε όλα στο e-shop τους, κάνοντας κλικ εδώ

Ιδανικά για το Πάσχα, για ειδικές περιστάσεις, όπως αν σκοπεύετε να γίνετε νονά ή είστε η μαμά του μωρού, ακόμα και αν παντρεύεστε στο Δημαρχείο, αλλά και αργότερα, πιο καλοκαιρινά, για 
εξορμήσεις στα νησιά ή άλλους παραθαλάσσιους προορισμούς. Όλα σχεδιασμένα με ρομαντική διάθεση, ώστε να σας κάνουν να νιώθετε παραμυθένιες και ξεχωριστές. 

Ελπίζω να τα αγαπήσετε όλα όσο εμείς! 

xoxo
|barefoot duchess|

Photos by The Duke