Jasmine // White Bouquet Collection

 

Τοπ Jasmine // Ko.Misses
Φούστα Jasmine // Ko.Misses

To λευκό Γιασεμί είναι ένα μικρό ντελικάτο λουλούδι με υπέροχη γλυκειά μυρωδιά, που συμβολίζει την αθωότητα αλλά και τα νέα ξεκινήματα. Χρησιμοποιείται σε νυφικά μπουκέτα αλλά και στο καλωσόρισμα ενός μωρού ή σαν δώρο για την αγορά ενός σπιτιού. 

Μόλις αντίκρυσα αυτό το πανέμορφο λευκό ύφασμα με απλικέ γιασεμιά, μπόρεσα αμέσως να φανταστώ πώς ήθελα να είναι το ρούχο και ποιό θα ήταν το όνομά του! Το τοπ με ανοιχτούς ώμους, θυμίζει αυτό που φοράει η Jasmine, στην ταινία κινουμένων σχεδίων Aladdin της Disney. Η φούστα ψηλόμεση και midi, πλούσια και ρομαντική, ακριβώς όπως τις φοράω και μ'αρέσουν. Ένα σύνολο ονειρεμένο, ιδανικό για νονά ή μαμά του μωρού σε βάφτιση, αλλά και για ανοιξιάτικες βόλτες στην εξοχή με εσπαντρίγιες ή λευκά αθλητικά παπούτσια. 

Μπορείτε να τα φορέσετε μαζί, αλλά και το καθένα ξεχωριστά, όπως το τοπ μόνο του με μια άλλη φούστα, παντελόνι, ακόμα και τζιν, ή σορτς και την φούστα με ένα άλλο τοπ ή πουκάμισο δεμένο στη μέση. 

Υπάρχει η δυνατότητα να τα αγοράσετε μαζί ή το καθένα μόνο του, ακόμα και διαφορετικά νούμερα σε τοπ και φούστα με όλους τους πιθανούς συνδυασμούς. Όλες οι μετρήσεις για όλα τα μεγέθη είναι διαθέσιμες αναλυτικά στο e-shop. 


Limited Edition συλλογή με ρούχα για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι, όλα λευκά, όλα με ονόματα λουλουδιών και όλα χειροποίητα από τις Ko.Misses, σε δικά τους σχέδια με δικές μου ρομαντικές πινελιές. Θα τα βρείτε όλα στο e-shop τους, κάνοντας κλικ εδώ

Ιδανικά για το Πάσχα, για ειδικές περιστάσεις, όπως αν σκοπεύετε να γίνετε νονά ή είστε η μαμά του μωρού, ακόμα και αν παντρεύεστε στο Δημαρχείο, αλλά και αργότερα, πιο καλοκαιρινά, για 
εξορμήσεις στα νησιά ή άλλους παραθαλάσσιους προορισμούς. Όλα σχεδιασμένα με ρομαντική διάθεση, ώστε να σας κάνουν να νιώθετε παραμυθένιες και ξεχωριστές. 

Ελπίζω να τα αγαπήσετε όλα όσο εμείς! 

xoxo
|barefoot duchess|

Photos by The Duke