Iris // White Bouquet Collection

 

Φόρεμα Iris // Ko.Misses

Η Ίριδα είναι ένα πολύ ιδιαίτερο λουλούδι και έχει πάρει το όνομά του από την θεά της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας. Η θεά Ίριδα ήταν αγγελιαφόρος των θεών, ακριβώς όπως και ο Ερμής, και χρησιμοποιούσε το ουράνιο τόξο για να μετακινείται. Οι πιο δημοφιλείς είναι οι μπλε ίριδες, όμως υπάρχουν και σε πολλά άλλα χρώματα, όπως λευκές, κίτρινες, ροζ, πορτοκαλί, κόκκινες, ακόμη και μαύρες. Η λευκή Ίριδα, επίσης γνωστή με την ονομασία "Βασίλισσα των Αγγέλων", συμβολίζει την αγνότητα, την πίστη και την ελπίδα. 

Απλό αλλά ταυτόχρονα θηλυκό, ρομαντικό αλλά και σύγχρονο, με πολύ ιδιαίτερη πλάτη, αυτό το φόρεμα μπορείτε να το φορέσετε ως νύφη για γάμο σε Δημαρχείο, αλλά και αν γίνετε νονά. Εγώ το φόρεσα για την επέτειό μας και ένιωθα σαν πριγκίπισσα. Συνδυάζεται με γόβες ή ψηλοτάκουνα πέδιλα. 

Όλες οι μετρήσεις για όλα τα μεγέθη είναι διαθέσιμες αναλυτικά στο e-shop, εδώ


Limited Edition συλλογή με ρούχα για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι, όλα λευκά, όλα με ονόματα λουλουδιών και όλα χειροποίητα από τις Ko.Misses, σε δικά τους σχέδια με δικές μου ρομαντικές πινελιές. Θα τα βρείτε όλα στο e-shop τους, κάνοντας κλικ εδώ

Ιδανικά για ειδικές περιστάσεις, όπως αν σκοπεύετε να γίνετε νονά ή είστε η μαμά του μωρού, ακόμα και αν παντρεύεστε στο Δημαρχείο, αλλά και αργότερα, πιο καλοκαιρινά, για 
εξορμήσεις στα νησιά ή άλλους παραθαλάσσιους προορισμούς. Όλα σχεδιασμένα με ρομαντική διάθεση, ώστε να σας κάνουν να νιώθετε παραμυθένιες και ξεχωριστές. 

Ελπίζω να τα αγαπήσετε όλα όσο εμείς! 

xoxo
|barefoot duchess|

Photos by The Duke