Chloe // White Bouquet Collection

 

Φόρεμα Chloe // Ko.Misses

Μπουκέτο με λουλούδια χωρίς "πρασινάδα" υπάρχει; Έτσι λοιπόν, ήρθε η Chloe να συμπληρώσει και να ολοκληρώσει την λευκή συλλογή μας ρούχων με τις Ko.Misses, που τόσο πολύ αγαπήσαμε και αγαπήσατε. Δεν είναι πράσινη, φυσικά, αλλά λευκή όπως όλα τα άλλα, και το όνομα το πήρε τιμητικά γιατί είναι το τελευταίο σχέδιο και αυτή που συμπλήρωσε το μπουκέτο μας. Η Χλόη στην αρχαιότητα ήταν προσωνύμιο της θεάς Δήμητρας, προστάτιδας της γόνιμης γης και της ανθοφορίας. 

Ένα κοντό κρουαζέ φόρεμα σε λευκό λινό, με βολάν στα μανίκια και στο τελείωμα, άνετο αλλά και θηλυκό ταυτόχρονα. Μπορεί να φορεθεί για βόλτες πρωί και βράδυ στα νησιώτικα σοκάκια ή όπου αλλού βρίσκεστε για καλοκαιρινές διακοπές. 

Αναλυτικά τις μετρήσεις για όλα τα διαθέσιμα μεγέθη θα τις βρείτε στο e-shop, εδώ


Limited Edition συλλογή με ρούχα λευκά, όλα με ονόματα λουλουδιών και όλα χειροποίητα από τις Ko.Misses, σε δικά τους σχέδια με δικές μου ρομαντικές πινελιές. Θα τα βρείτε όλα στο e-shop τους, κάνοντας κλικ εδώ

Ιδανικά για ειδικές περιστάσεις, όπως αν σκοπεύετε να γίνετε νονά ή είστε η μαμά του μωρού, ακόμα και αν παντρεύεστε στο Δημαρχείο ή παίρνετε το πτυχίο σας, αλλά και πιο καλοκαιρινά, για 
εξορμήσεις στα νησιά ή άλλους παραθαλάσσιους προορισμούς. Όλα σχεδιασμένα με ρομαντική διάθεση, ώστε να σας κάνουν να νιώθετε παραμυθένιες και ξεχωριστές. 

Ελπίζω να τα αγαπήσετε όλα όσο εμείς! 

xoxo
|barefoot duchess|

Photos by The Duke