Amaryllis // White Bouquet Collection

 

Τοπ Amaryllis // Ko.Misses
Φούστα Amaryllis // Ko.Misses

Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, αυτή η συλλογή. Ακόμα και σήμερα, που βλέπετε το πρώτο σύνολο, δεν μπορώ να το πιστέψω! Και γι'αυτό έχω να ευχαριστήσω ολόψυχα τις υπέροχες Ko.Misses, που με τόσo ενθουσιασμό δέχτηκαν να το υλοποιήσουμε μαζί. 

Η Άνοιξη είναι η εποχή μου. Ανθίζει η ψυχή μου μαζί με τα λουλούδια. Και τι άλλο θα μπορούσα να 
σας προσφέρω, αγαπημένες μου, παρά ένα μπουκέτο με λουλούδια. Amaryllis, Iris, Daphne, Jasmine είναι κάποια από τα ονόματα των ρούχων που με πολλή αγάπη και ανοιξιάτικη διάθεση σχεδιάσαμε για εσάς. 

Όλα λευκά, ιδανικά για το Πάσχα, για ειδικές περιστάσεις, όπως αν σκοπεύετε να γίνετε νονά ή είστε η μαμά του μωρού, ακόμα και αν παντρεύεστε στο Δημαρχείο, αλλά και αργότερα, πιο καλοκαιρινά, για 
εξορμήσεις στα νησιά ή άλλους παραθαλάσσιους προορισμούς. Όλα σχεδιασμένα με ρομαντική διάθεση ώστε να σας κάνουν να νιώθετε παραμυθένιες και ξεχωριστές. 

Είναι Limited Edition συλλογή, η Amaryllis είναι το πρώτο, τις επόμενες μέρες έρχονται και τα υπόλοιπα, και όλα χειροποίητα από τις Ko.Misses, σε δικά τους σχέδια με δικές μου ρομαντικές πινελιές. Θα τα βρείτε όλα στο e-shop τους, κάνοντας κλικ εδώ

Ελπίζω να τα αγαπήσετε όσο εμείς! 

Η λευκή Αμαρυλλίς είναι ένα λουλούδι που συμβολίζει την αγνότητα αλλά και την παιδική αθωότητα. 

Τοπ και Φούστα στο λευκό του πάγου, που μπορείτε να τα φορέσετε μαζί, σε κάποια ιδιαίτερη περίσταση (νύφη σε δημαρχείο, νονά ή μαμά του μωρού), αλλά και το καθένα ξεχωριστά, όπως το τοπ μόνο του με ένα τζιν και αθλητικό παπούτσι ή την φούστα μόνη της με ένα πουκάμισο και φλατ πέδιλο.

Από το τοπ λάτρεψα τον φιόγκο, τα μαργαριταρένια κουμπάκια στην πλάτη, αλλά και τους φουσκωτούς ώμους. Styling Tip: τα μανίκια μπορείς να τα αφήσεις 3/4 ή να τα γυρίσεις. 
Και, φυσικά, μια λευκή full midi φούστα με τσέπες, δεν μπορεί να λείπει από μια καλοκαιρινή ρομαντική ντουλάπα. 

Διαθέσιμα σε τρία νούμερα, Small, Medium & Large, αλλά βγαίνουν σε οποιοδήποτε μέγεθος, κατόπιν παραγγελίας. Μπορείτε να τα αγοράσετε μαζί ή το καθένα μόνο του, ακόμα και διαφορετικά νούμερα σε τοπ και φούστα με όλους τους πιθανούς συνδυασμούς, για παράδειγμα, Small το τοπ και Large η φούστα ή Medium το τοπ και Small η φούστα. Υπάρχουν όλες οι μετρήσεις για όλα τα μεγέθη αναλυτικά στο e-shop. 

xoxo
|barefoot duchess|

Photos by The Duke