Daphne // White Bouquet Collection



Τοπ Daphne // Ko.Misses
Φούστα Daphne // Ko.Misses

Η Δάφνη πήρε το όνομά της από την νύμφη της αρχαίας μυθολογίας που ζήτησε από τον πατέρα της, τον ποταμό Πηνείο (ή Λάδωνα κατά άλλους), να την μεταμορφώσει σε φυτό για να γλιτώσει από τα χέρια του θεού Απόλλωνα. Ένα πανέμορφο θαμνώδες φυτό με ευωδιαστά άνθη και φύλλα με θεραπευτικές ιδιότητες, που έγινε το αγαπημένο του θεού Απόλλωνα και το φορούσε σαν στεφάνι στα μαλλιά του. Υπήρξε άλλωστε το φυτό-σύμβολο του Μαντείου των Δελφών, αφού τα φύλλα της δάφνης μασούσε η Πυθία πριν δώσει χρησμό. 

Η φούστα ψηλόμεση και maxi, πλούσια και πριγκιπική, το τοπ με ιδιαίτερα μανίκια και ρομαντικό γιακά, δημιουργούν ένα εντυπωσιακό ολόλευκο σύνολο που ταιριάζει παντού. Ανοιξιάτικες βόλτες στην εξοχή με εσπαντρίγιες, αθλητικά παπούτσια ή και αργότερα στα νησιώτικα σοκάκια με φλατ δερμάτινα πέδιλα. Μπορείτε να τα φορέσετε και ξεχωριστά, το τοπ μόνο του με μια άλλη φούστα, παντελόνι τζιν ή σορτς, αλλά και την φούστα με ένα άλλο τοπ ή πουκάμισο δεμένο στη μέση. 

Υπάρχει η δυνατότητα να τα αγοράσετε μαζί ή το καθένα μόνο του, ακόμα και διαφορετικά νούμερα σε τοπ και φούστα. Όλες οι μετρήσεις για όλα τα μεγέθη είναι διαθέσιμες αναλυτικά στο e-shop. 


Limited Edition συλλογή με ρούχα για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι, όλα λευκά, όλα με ονόματα λουλουδιών και όλα χειροποίητα από τις Ko.Misses, σε δικά τους σχέδια με δικές μου ρομαντικές πινελιές. Θα τα βρείτε όλα στο e-shop τους, κάνοντας κλικ εδώ

Ιδανικά για ειδικές περιστάσεις, όπως αν σκοπεύετε να γίνετε νονά ή είστε η μαμά του μωρού, ακόμα και αν παντρεύεστε στο Δημαρχείο, αλλά και αργότερα, πιο καλοκαιρινά, για 
εξορμήσεις στα νησιά ή άλλους παραθαλάσσιους προορισμούς. Όλα σχεδιασμένα με ρομαντική διάθεση, ώστε να σας κάνουν να νιώθετε παραμυθένιες και ξεχωριστές, αλλά και με σκοπό να τα φορέσετε όχι μόνο μία αλλά πολλές φορές. 

Ελπίζω να τα αγαπήσετε όλα όσο εμείς! 

xoxo
|barefoot duchess|

Photos by The Duke